Ondra (ROFLCOPTER!)
Report

Reportáž přidána. Ještě jednou díky. :-)

Jenda
re: Poděkování

Jsme rádi, že se Vám hra líbila. A taky doufáme, že se ještě nějaká ta reportáž objeví:)

Mates (Bazinga)
Díky

Se zpožděním moc děkuje i Bazinga, reportáž a fotky přidány:-) Zas za rok!

Majda (Vlhká jáma)
Poděkování

S týdenním zpožděním děkuji i já a celá Vlhká jáma za hru. Moc jsme si ji užili a těšíme se za rok.

Ivo C. (Albert Stallone)
Poděkování

Díky za hru se spoustou parádních nápadů. Jako dokonalé hodnotím šifru 6 (Zrcadlo), 7 (Morseovková krychle) a 10 (Piškvorky). Ale ani další šifry nijak nezaostávaly. Jediné, za co bych se na příště přimlouval, je méně asfaltu - prostě víc terénu bez silnic a silniček...

Pavel (popocatepetl)
Fotky

Nase fotky najdete na: http://ladik.liten.cz/popocatepetl/foto.php?foto=39. Diky za hru. Rekl bych, ze zatim letos nejlepsi, kterou jsem sel. Ale jeste se chystame na Tmou a to je velka konkurence :). Casem pribude na nasich strankach i reportaz.

Gábex (přizdisráči)

tak naše fotky na rajčeti: http://gabex.rajce.idnes.cz/Seslost_2011,_prizdisraci díky za hru!

Ondra (ROFLCOPTER!)
Poděkování

Za náš tým určitě musím poděkovat i tady, podrobnější reportáž snad bude v dohledné době.

Dojem ze hry je i s tím drobným odstupem pořád vynikající. Dokonce věřím, že bychom si ji užili i bez toho adrenalinového průběhu, kdybychom bývali skončili třeba u už budíků, buchty a čaje (pokud teda něco do rána zbylo). Mám dojem, že kdybych začal chválit nějakou konkrétní věc, tak musím pochválit i všechno ostatní. Takže nejjednodušší bude poděkovat za komplexní herní zážitek. A i když při plánovaném stěhování hry zpět směrem od dešifrátorské metropole budeme nespokojeně bručet, stejně napřesrok beztak neodoláme a přijedeme kamkoli. :-)

Richard (Dopplerův jev v uvozovkách)
tak to máme za sebou

Musím říct, že když jsem se díval v rámci přípravy na loňské šifry, tak jsem měl trochu obavy, jestli na tohle už nejsem moc starý. Pak se ukázalo, že asi jsem, ale z jiného důvodu, doprava z Prahy do Třebíče spojená s ranním vstáváním mi vyloženě neprospěla :). Ke hře ovšem nemám výhrady, ba právě naopak. Přestože jsme brali 4 záchrany, zpětně musím uznat, že šifry, co jsme prošli (1-11), byly pěkné - nápadité, vícekrokové a přitom žádný "opruz za 3" (snad s výjimkou budíků, ale to je spíš můj problém). O 12 mám určité pochybnosti, ale tu jsme už nedali. Během hry jsme si užili týmovou práci, pobavili se a celkově si to snad i užili (za sebe jsem si to užil). Takže díky za hru a příště snad na viděnou v nějakém dostupnějším místě ;-).

Tom
Re: Poděkování

Vyladěný vývoj obtížnosti...možná, že časem napíšem reportáž, jak to všechno bylo. Třeba o tom, že zrcadlo bude šifra, na které ti lepší stráví deset minut a ti horší 30 minut :-)

Ondra (Vepři ve při)
Re: Poděkování

Taky rozhodně děkuji. Vedle obligátních věcí bych vyzdvihl zejména velmi dobře vyladěný vývoj obtížnosti, myslím, že letos si rozumně zahráli skoro všichni.

Bingo (Tykadla)
Poděkování

Chtěl byl poděkovat orgům za pěknou hru. Šifry byly pěkné, nápadité, dobře řešitelné, prostě takové, jak se na dobrou šifrovačku sluší a patří. Trasa byla na nás starce poněkud delší, ale už jsem to rozchodil. :-) Jediné, co mi chybělo, bylo nějaké zajímavé místo na trase, jako loni Český Šternberk. Takže ještě jednou velké díky a za rok přijedem zas.

MiŠ (Societas Leptonychotes)
Re: dalsi auto

odjezd cca ve 12:00, pripadne se muzem nejak domluvit

MiŠ (Societas Leptonychotes)
dalsi auto

Cao, ja takz nakonec pojedu autem, kdyby chtel nekdo vzit, tak se muzem potkat u Intersparu bud na Cejli nebo na Videnske. Volna 4 mista :-) kdyztak piste na nize uvedeny mejl nebo volejte 608735361

Martina (Tykadla)
Re: autem z Brna

Tak už je obsazeno.

Lydka
Drzime palce

Držíme Vám palce! Nech sa Hra vydarí. A máte 42 týmov, to je paráda ;)

Martina (Tykadla)
autem z Brna

Nakonec jedeme autem a budeme doufat, že z cíle to k autu bude blíž jak do Brna. ;) Máme dvě volná místa, odjezd o půl jedné z centra, případní zájemci se mohou hlásit na 605 928 672.

MiŠ
Re: stale...

tak koukam, ze jsem prehledl email.. kazdopadne napsano.. kdyby mel nekdo jeste zajem jit za Societas Leptonychotes, tak mame stale misto, pozadavky vysoke, ale jsme schopni udelat nejaky kompromis

MiŠ
Re: stale...

u nas je taky misto, tak jestli chces.. napis mi mejla: michal zavinac skrdla tecka net :-)

Marv-CZ
Re: stale...

Tak Dopplerův jev už je prý v plném počtu. Má ještě zájem ÚT nebo Paralaxa a stihneme se do termínu domluvit? marek zavináč manet bodka cz

Marv-CZ
Re: Hledáme 2 členy

Já bych se rád přidal. Jestli nabídka pořád platí, tak jsem na mailu marek zavináč manet bodka cz.

Paní Mláková (Dopplerův jev v uvozovkách)
Re: hromadna doprava Brno

Určitě nás pojede z Brna víc :-) Na trati je výluka, do Zastávky pojedeme podle IDOSu busem (v případě rychlíku by se jelo busem až do Náměšti).

petržel (Dopijem a pudem...)
Re: hromadna doprava Brno

My a JÁDRO jedem taky... a předpokládám, že všichni z Brna. Takže bych to nechal na náhodné srážce kolem jedenácté ve vestibulu

INDEX
hromadna doprava Brno

Ahoj, organizuje nekdo hromadnou vlakovou jizdenku z Brna vlakem Os 4810? Vim, ze by jel cely Iontový stabilizátor a asi dva z UT (byt ja bych se fyzicky pridal az v Zastavce). Nebo to nechame na nahodne srazce v hale?

Paní Mláková (Dopplerův jev v uvozovkách)
Hledáme 2 členy

Dopplerův jev v uvozovkách také přijme 2 členy, už jsme je málem měli, ale rozmysleli si to. Máme ještě menší požadavky než Ústřední topení, stačí nám chuť si hrát :-)

INDEX
stale...

UT je stale bez dvou zeber, kdyby mel nekdo zajem. Veskere pozadavky na krasu, silu a IQ jsou aktualne zapomenuty a staci chut se nevzdat az do konce.

Petr (Paralaxa)
hledáme člena

Ahoj, hledáme pátého člena do týmu. Nemusíš být zkušený luštitel, ale nesmíš ztrácet náladu. Takže jestli ti jde o zábavu, napiš nám na keckas@gmail.com :-)

Richard
Re: hledám tým

Draftoval mě Dopplerův jev, čímž se zároveň počet jeho členů ustálil na třech a tím pádem již stačí sehnat už jenom dva další :).

Richard
hledám tým

Pro případ, že by ještě někdo hledal pátého zoufalce, tak bych se rád přidal. Kdyžtak pište na richard.musil zavináč gmail.com. http://sifry.baharis.cz/statistiky-jednotlivce/?player=Richard%20Musil

Paní Mláková (Dopplerův jev v uvozovkách)
Hledáme posily, ev. fúzi

Zůstali jsme dva, zbytek týmu se nemůže zůčastnit kvůli pracovním povinnostem. Neoplýváme příliš velkou šifrovací bystrostí, zato máme veselou mysl, spolehlivé nohy a chuť si hrát :-)

INDEX (Ústřední topení)
hledame posily

Hledame az dve posily do tymu. Vsechny lusteni chtive ventily, trubky a zebra necht se prosim hlasi na sileny.index at gmail.com Budete srdecne vitani. Jsme jemni na dotek a v noci hrejeme.

Yeti
Re: Hledám tým

Tak už mě draftoval MUPY MUP!

Yeti
Hledám tým

Hledám tým, ke kterému bych se na letošní Sešlost vetřel. Schází-li vám člen, ozvěte se prosím tady v diskusi nebo na yeti@physics.muni.cz. Díky.

Yeti

http://sifry.baharis.cz/statistiky-jednotlivce/?player=David%20Ne%C4%8Das