Ondra (Vepři ve při)
takže vlak

Tři vepři pojedou z Prahy rychlíkem R 679 v 10.02 z hlaváku (znalec poměrů nám potvrdil, že přestupy na sebe čekají). Sraz máme půl hodiny před odjezdem někde pod tabulí, tak snad se tam potkáme ještě s někým z vás, kdo stojíte o hromadnou jízdenku.

Tom

Doprava autobusem se nekoná, nenašlo se dost zájemců. Cena byla zřejmě příliš vysoká.

Tom
Doprava

Omlouvám se za zpoždění s reakcí, zlí skřítci rozbili všechna internetová připojení, které jsme měl po ruce, organizační komunikace se trochu zdržela. Účasníci dostali e-mail, vyhodnocení odpovědí bude v neděli dopoldne. Nejlepší cenová nabídka vychází na ~270Kč/osoba, což je víc jsme odhadli (vlak nebo auto vyjdou přibližně na polovinu). Pokusíme se tu zveřejňovat i průběžný stav, náš tip je vzhledem k ceně spíš pesimistický. Od zveřejnění informace byla na stránkách více než polovina týmů.

Hanka (5 vteřin)

Z našeho týmu by jelo 4-5 lidí, ale stejně jako Absinthenti bychom rádi co nejdřív info, jestli se na bus můžeme spolehnout nebo ne. Pokud pošlete co nejdřív info mailem všem týmům, myslím, že se přihlásí dost dalších zájemců.

Kim (Absinthenti) (Absinthenti)

Absinthenti by jeli všichni (5 lidí), ale co nejdřív bychom potřebovali info, zda se tento nápad vyvíjí slibně, abychom si případně zajistili jinou dopravu.

Pavel (Hlavou proti zdi)

Za tým Hlavou proti zdi to vypadá na 4 osoby + psa, zřejmě se k nám přidá ještě jedna část z Alberta Stalloneho. Ještě potvrdíme. Jinak souhlasím z Bingem, že by určitě stálo za to, poslat informaci o možném busu všem týmům mailem.

Jára (Unaveni Lípou)
Re: Pronájem autobusu

Za Unaveni Lípou přihlašuji 2 osoby, dáváme přednost pohodlí před cenou... ;-)

Bingo (Tykadla)
Re: Pronájem autobusu

Nevím, kolik týmů čte denně tyto stránky, ale asi to chtělo poslat účastníkům mail. Nám by se dobře načasovaný autobus i hodil, ale už jsme se zařídili jinak. Do budoucna by to chtělo přijít s takovým nápadem dřív (a nemusí to být orgové :-)), aby měl šanci na úspěch.

Zdenina
Re: Pronájem autobusu

Za Minulost přihlašuju taky tři lidi, myslím, že dáváme přednost ceně před pohodlím :-)

Tom
Re: Pronájem autobusu

Běžnou cenu za takovou taškařici zjišťujeme, první průzkumy říkají, že by měla být ve stejné cenové kategorii jako jízdenka za vlak. Až nám někdo odpoví, budeme moudřejší, je nám jasné, že pokud to bude stát dvakrát tolik, zřejmě z toho nic nebude. Co se týče autobusu, otázka se dá přeložit na to, jestli chcete jet raději Karosou nebo zaplatit o 20% víc a jet autobusem, který jezdí třeba Student Agency.

Ondra (Vepři ve při)
Re: Pronájem autobusu

Z našeho týmu by z Prahy jeli nezávazně 3 lidi. U zbylých dvou otázek nemám moc konkrétní představu, ani o běžné ceně za takovou taškařici, ani o tom, co znamená lepší autobus.

Tom
Pronájem autobusu

Uvědomujeme si, že doprava autobusem/vlakem z Prahy do Třebíče není ideální (vlakem za 3hod 19min se dvěma přestupy). Pokud týmy projeví dostatečný zájem, pokusíme se zarezervovat autobus, který by odjížděl z Prahy a dovezl týmy na start. Pokud máte o takový způsob dopravy zájem, napište nám (zatím nezávazně):

Piště samozřejmě i další připomínky, které vás napadnou.