Martin
čelovka

Našli jsme čelovku, komu chybí tomu jí vrátíme (určitě ví jak vypadá atd.) ... ;-) e-mail: mejn@volny.cz

Renča (Indukční svačina)
Ztráty (a nálezy?)

Milí šiferníci, nepotkali jste někdo cestou (možná ke čtverečkům, ale jistá si nejsem) duhovou sepranou palestinu, převažovala na ní červená? Mám k ní hlubší vztah než autor šifry Tapír k hráčům:-)

Tom
Re: SMS 2

SMSinfo odpovídá ná číslo, ze kterého konkrétní SMS dorazila. Všechny hromadné SMS (jako například o prodloužení hry) obdrží týmy na kontaktní telefonní číslo uvedené na stránce týmu.

Míla (Albert Stallone)
SMS 2

Pokud se muze postupova (napovedni a jakakoli jina) SMS posilat z libovolneho cisla, na jake cislo tym dostane odpoved? Na zadane nebo na to, ze ktereho zparvu odeslal? Ptam se jen tak pro info. Diky.

Tom
Re: sms

Špatně jsme zvolili formulaci, veškerá komunikace se smsinfo, včetně nápověd, probíhá pomocí uvedeného čísla. Ale zkusíte-li na něj zavolat, organizátora se nedovoláte.

Stepka
sms

Na jaké telefonní číslo si máme posílat pro nápovědy? Na stránce týmu je číslo pro posílání postupových sms a je u něj napsané že neslouží pro nápovědy. Díky

Lumík (Jezdci N'akopalipsy)
Chybějící tým

Zdravíčko. Z nějakého důvodu se náš tým nezobrazuje v seznamu týmů(ačkoli tam tuším už byl a registraci jsme platili) a při pokusu o přihlášení vyskočí, že účast týmu byla zrušena, přesto, že ji nikdo nerušil. Vyskytl se nějaký problém?

Martin
chybějící člen týmu

Ahoj lidi, nechybí někomu jeden do týmu? Je mi 27 let, sice nevím jestli ještě zvládnu 30km, ale tak alespoň na začátku bych moh být užitečný. Pokud ano, napište mi sem do diskuze kontakt.

Stanley (kofolama)
mnozeni osob

I nam se v tymu po pridani dalsiho clena objevil dotycny dvakrat... Ale stacilo zleho klona vymazat a je to... ;-)

Tom
re

Opravdu se jedna o stejny vlak, takze monitorovat ho budeme:) Sesta osoba v tymu Nazev tymu: je i pro nas zahadou. Osoby se obcas samovolne rozmnozuji, pricinu zatim nezname:) Pracujeme na jejim odhaleni.

zruda (Název týmu:)
Chyba v matrixu?

Hlásím problém :-) V týmu se nás najednou objevilo 6. Jedna holka dvakrát. Systém to nějak spolknul :-)

zruda (Název týmu:)
Re: prijezd

Mám takový divný pocit, že to je ten úplně stejný vlak :-) Začíná v Havlíčkově Brodě a jede přes Světlou nad Sázavou.

Ivo C. (Albert Stallone)
prijezd

Ahoj orgové - prosím jen, kromě příjezdu vlaku z Havlbrodu zkuste monitorovat i příjezd vlaku ze Světlé nad Sázavou OS9202. Přijíždí 12:34 do Sázava zastávka. Z Brna moc jiné spojení není - pokud bychom neměli vyrážet ve 4 ráno (resp. jet přes Prahu - a i to je časově dost šílené)...

Tom

Michal: Zdravíme Cerebrum. Na tento případ vztahujeme pravidlo o maximálním počtu 5 osob v týmu (s vyjímkou nemluvňat). Každá další osoba by dle nás mohla byť neúmyslně ovlivnit průběh hry a poškodit tak ostatní týmy.

Tom

Tomáš: Chyba se stala na naší straně a pravidla jsme patřičně upravili. Kód může mít libovolný počet písmen.

Tomáš (Pomocní ponocní)

Kdy je chyba, když se v pravidlech píše, že kód týmu je sedmimístné slovo a náš kód je čtyřmístný?

Michal (Cerebrum)

Zdravím všechny orgy. Jen jsem se chtěl zeptat, jestli je v souladu s pravidly vzít si s sebou osobního dokumentaristu přes maximální limit pěti lidí, který by neluštil, jen by natáčel a fotil. Pravidla jsem pročítal a nikde to tam nenašel, ale vím, že na jiných šifrovačkách by to ogranizátoři neviděli rádi...

Tom
Re: Máme 10 členů

Měli jsme za to, že se Tykadla vyskytují zásadně v páru :-) Pět párových tykadel jsem odstranil, ale je mi záhadou, kde se tam vzala. Snad nevybují znovu.

Bingo (Tykadla)
Máme 10 členů

Orgové nás mají rádi. Kromě variabilního symbolu "1" máme možnost zapsat 10 členů. Máme 5 volných míst - chce se někdo přidat? :-)))

Jenda
Polsedni info

Uz by to melo byt v poradku.

Viktor (Tapüři a lama)
info?

Ahoj, také vidím jen "startovné bylo uhrazeno", dá se s tím něco udělat? Tapüüü...

Johnny (Konkurenčná výhoda)
Zmizlo posledne info

Po pridani piateho clena tymu nam zmizlo posledne info pred hrou a znova sa zobrazuje len "Startovné bylo uhrazeno." Info si pamatame, skor ide o to, aby sa nam zajtra zobrazil kod tymu.

Jenda
Re: Posledni informace?

Posledni informace mely zpozdeni (za coz se omlouvame), neb posazavsky internet neslapal tak, jak bychom si predstavovali.

Stanley (kofolama)
Posledni informace?

Tak nevim, asi jsem slepej nebo nevidim, posledni informace tu jeste nejsou?

Čumáci
Re: Re: změna členů

Už to funguje, díky.

Tom
Re: změna členů

Dík za upozornění, chybu jsem opravil, ale zatím nevím proč vznikla - pravděpodobně důsledek nějaké aktualizace. Pokud by s tím byly dále problémy, napište.

Čumáci
změna členů

Nejde mi provést změna složení týmu, sice to napíše, že změna byla provedena, ovšem nebyla...

Tom
Re: Variabilní symbol

Jednociferný variabilní symbol je správně. Zasloužili jste si ho pravděpodobně tím, že jste byli poslední přihlášený tým v době, kdy jsme symboly přidělovali. Anebo si vás jen trpaslíci oblíbili. :)

Tykadla
Variabilní symbol

Ten jednociferný variabilní symbol u našeho týmu je správně? Čím jsme si ho zasloužili? :-) Anebo ho mají omylem všechny týmy stejně?

Šinďa
Re:

Z cíle bude v rozumné vzdálenosti dostupný vlak, ale v případě potřeby bude možno dopravit řidiče na start. Podle zájmu nějaké taxi zřídíme:). Asi nebude fungovat neustále, ale v nějakých časových intervalech a větších skupinkách určitě. Kdyžtak nám případní zájemci pište na mail, ať máme představu o počtu týmů, které se budou pak z cíle potřebovat dopravit k autu.

Ferda

Pro týmy, co by přijely autem: Bude ze startu do cíle hodně daleko?

Tom
Re:

V systému řazení nehledejte šifru :-) Řadí se náhodně, dám tam nějaké pevné řazení, jen co se pro nějaké rozhodnu.

hmf

Jakým způsobem se řadí lidé v týmu v seznamu týmů? Není to ani tak, jak jsem to napsala, ani podle abecedy, ani podle věku....

Tom
Re: Podporujete Operu?

Mysleli jsme, že podporujem Operu. Vyzkoušel jsem to a zjistil, že registrace v Opeře (10.10) proběhne, ale formulář pro úpravu týmu už není moc pěkný (zjistím proč). Je to ono nebo je problém přímo s registrací?

anonym
Podporujete Operu?

Nejde se zaregistrovat v Opeře :-(

Síba
doprava

Ano. Zvlášť bych dopručil brát ohled na příjezd vlaku z Havlíčkova Brodu ve 12:30.

anonym
Re: Doprava

Jak se dopravíte na start je jen na vás, při určování přesného času určitě kouknem i do vlakových jízdních řádů. Zvolíte-li auto, můžete ho nechat přímo v Sázavě (doporučuju město, ne řeku :) ). V případě potřeby dopravíme řidiče z cíle zpět na start (radši si před hrou ověřte, že tato informace stále platí). Pro přesuny během hry lze využít jen vlastních sil.

TROSKY
Doprava

Ahoj, koukám, že jste opustili Prahu a my se na ni tak těšili. A jak to bude tedy s dopravou? Třeba kam s autem, aby bylo dosažitelné pak i z cíle, nebo se doporučuje jen vlak? A co během hry, to se asi moc nepovozíme, co?