kotvus (orzi)

Celou kazetu jsem slyšel tak 10x a úseky kolem TEĎ minimálně 50x, a to jsem dělal jen půlku kazet. Ty pohádky znám už nazpaměť (a z duše je nenávidím) a slovo TEĎ vnímám i v běžné konverzaci. Snad je to pro luštitele alespoň částečné zadostiučinění :-)

Caarney (Kundratka)

Pri prohlizeni fotek jsem si uvedomil, ze orgove tu kazetu museli pri vyrobe sifry slyset snad vickrat nez my pri lusteni, uff :) Nebo jste pouzivali otackomer a poslechem jen urcili presny okamzik TED?

Caarney (Kundratka)

Nejvetsi zasek, zkouseli jsme interprety, spojovat slova na koncich/zacatcich, cislovky v textu... Pak davame napovedu a zjistujeme vyskyty TED. Dalsi spousta napadu, ktere je casove narocne overit (poslouchat kazetu dokola...) - napr. vzit slovo z druhe strany pasky (to by bylo dost narocne na vyrobu :), ale mame autorevers, takze kazetu nevyndavame... No nakonec nas napadne se na tu pasku podivat a citime ulevu, ze uz ty pohadky nebudeme muset poslouchat :)

Romana TROSKY

Tušili jsme, že by mohlo být něco na pásce, ale ničit se nám ji nechtělo, pohádky my rádi. Navíc nás pěkně uspávaly, tak jsme to raděj vzdali.

tribon

na to, ze nspovedy nebyly zadarmo mohly byt krapet navodnejsi, treba "a ted si zkontrolujte pasku" (nebo neco podobneho, mene jednoznacneho), "a ted uz na to musite prijit" desne navadelo na to ze tento string koduje neco jako "napoveda" a stejnym stylem se to ma vypacit z pohadky/autora/textu

Eliška (Uhozeni bejzbolkou)

Skvelá šifra. Jen se divím, že nám ta kazeta vůbec fungovala, poté, co jsme ji celou vymotali, páska vlála vzduchem, válela se na zemi, ozobali ji holubi, skoro jsme ji zahodili a pak ji zase namotali... jo, na převíjení je dobrý pilník na nehty :-) Ale vyluštili jsme to!

Pepa (Tapüři bez tapüřete)

Deset...hodin...grr Ale za tohle se na Vás stejně nemůžeme zlobit, je to hezkej nápad. Navíc tu kazetu jsme otočili asi tisíckrát a nikdy na ní nic neviděli, asi jsme byli slepí tapüři. A kdo si chce na vlastní kůži vyzkoušet osud kazety po vyluštění, nechť se nám ozve...grr

Filip (Lamy na Varanech)

Super nápad na kazetové stegano, i když nápis na pásce jsme samozřejmě zkoušeli jako první. Trochu škoda, že byly použité skutečné nahrávky pohádek/večerníčků - to zavádělo řazením písmen podle nějakého klíče (interpret, název pohádky/večerníčku). Šifra by byla čistčí, kdyby používala nějaký umělý text a nebo naopak mnohem víc chaotické ukázky (ale ty by se asi technicky blbě vyráběly).

Jinak klobouk dolů před přípravou, tohle muselo být dost náročné vyrobit.

MinuLost

pohrbena kachna v teto sprave nehledejte sifru

Zbloudilci

last man standing

MinuLost

kun letadlo pes krat strom porad spageta

Zlí lidé

zabiju vas jeste vic a moc jen nemam silu

Nekonečná směs

uff

Nekonečná směs

je to 20... :-)

Zlí lidé

zabiju vas jeste vic a moc jen nemam silu

TROSKY

i po dukladnem rozebrani kazety jsme stale tam kde jsme byli na zacatku

TROSKY

komentar byl odstranen

Lamy na Varanech

neztracime drahose

Drahoš forever

wtf?

Happy Matfyz Friends

co dela krystufek robin dopoledne?dlouba

Happy Matfyz Friends

co dela krystufek robin dopoledne?dlouba

Happy Matfyz Friends

co dela krystufek robin dopoledne?dlouba

Happy Matfyz Friends

cestou sem jsme stihli popsat tak asi 20 vrazd z mafie