Šinďa (orzi)

Lydka: Každému týmu jsme dali alespoň do dvou bot. Občas do třech. Záleželo kolik členů týmu mělo v botě vložku. Někdo z vás by tam papírek měl ještě mít ;)... Teda alespoň bych řekl. Vás obsluhoval Kotvus.

Lydka (Drahoš forever)

Plnit boty alespon dvoma papirkami.. mozna i vic, protoze Anka nas nadranem opustila a nakonec ona mela v bote papirek, takze bychom se sem dostali a ja v bote nic nemela, tak by to byl asi pruser.. (Anka v tu dobu by spala a nebyla by rada rusena)

kotvus (orzi)

Romana: Papírky jsem vám do dvou bot dával, podívejte se pod vložku. Jeden byl tuším v těch, které jste tam pak nechali (a tím jste mě utvrdili v tom, že plnit alespoň dvoje boty byla správná volba:)

Romana TROSKY

Sem jsme bohužel už nedošli. Nápad to byl skvělý. Doma jsme všichni prohledali naše boty a nic jsme nenašli. Orgové nás asi už předem odepsali, takže nám ani suvenýr nezbyl. :-(

Filip (Lamy na Varanech)

To samozřejmě neměli ;)

Majk (Drahoš forever)

Filip: A meli na sobe dotycni panove logo seslosti? :-)

Filip (Lamy na Varanech)

Pěkný trosjký koník: Jediná informace na papírku je nápis a ten je kurzívou. Ten tedy neobsahuje šifru ale upozorňuje na to, že se má něco dít s pravou botou. Na dveře kostela je vitrína. Ve vitríně je plakát a na něm je vyfoceno pět pánů, všichni se drží za ruce a tančí jakousi chlapskou obdobu kankánu. Ve vzduchu mají samozřejmě PRAVÉ BOTY. Na plakátu je také šipka, odkazující na nedalekou základní školu. Jdeme tedy k ZŠ.

Po ztraceném čase už nám zbývá jen asi deset minut do odjezdu při kterých zkoušíme jestli to není neviditelný inkoust reagující na teplo/vlko/sůl z potu/smrad z ponožek a dva z nás si přitom sundavají pravou botu a postupně zkoušejí kvalitu chemického působení svého potu. Nemím proč, ale zbyteku týmu se pak štítí takto "nasáklé" papírky blíže zkoumat ;) Bohužel papírek se zadání měl v botě někdo jiný než tito dva dobrovolníci a tak spěcháme na autobus opět s totálkou.

K8 (orzi)

Ano, inspirovali jsme se Nonstopem. Tenkrát jsme se do levé boty podívali až po několika desítkách minut, když už jsme byli na cestě do Levé ulice. A když jsme tam nic nenašli, docela nás to mrzelo, protože v průběhu hry se v tanečním sále v centru taky zouvaly boty.

Cermm

Jee, ona tam fakt bola. Skoda ze sme sa na tu sifru nedostali. Aj trochu trcala, ale ked sme sa tak ponahlali stihnut bus, kto si vsimne ze ma nieco v bote :-D

tribon

zajimsve, na nonstopu jsme ji v bote hledali, tady ne.a necist to, mam ji v pohorce do ted. uz chapu ten masochismus orgu

Míša (Happy Matfyz Friends)

Inspirovali jste se při tomhle aspoň Nonstopem4, kde byla šifra "Levá bota"?:-D Škoda, že jsme se sem nedostali, tohle bychom určitě zvládli.

Aleš

Fakt zajímavej nápad, klobouk dolů!