Míša (Happy Matfyz Friends)

My jsme pro teréní šli hned, byl to kousek. Celý plac jsme prohledali, už jsem chtěla volat orgům, že to tu není, ale jiný tým nám řekl, že už volali. Pak mě zaujaly ty popelnice uprostřed. Šla jsem je ještě jednou prozkoumat a logo tam bylo:-) Ale zrovna v tu chvíli odjížděli 2 členové týmu na další 2 místa, tak jsme museli čekat, až se vrátí, aby identifikovali černou popelnici:-)

Caarney (Kundratka)

Moc hezke, po par pokusech napr. s rozkladem na R-G-B se pruzkumnik vydal pro terenni napovedu, obehnul vsechna tri mista a nic nenasel... po podrobnejsim prozkoumani nachazi nalepky na kontejnerech a ac barvoslepy :), tak spravne prirazuje barvy. Snazime se to smeti napasovat do sifry, ale ten spravny napad proste neprisel, a tak asi po dvou hodinach bereme totalku - a ukazalo se, ze to bylo zasadni rozhodnuti, kdybychom tady stravili hodinu dve navic, tak vse mohlo dopadnout jinak.

Romana TROSKY

Moc pěkná šifra. Nejvíce času nám dalo najít nápovědu, malinké nálepky dole na kontejnerech bychom bez upozornění asi nenašli. Luštili jsme trochu jiným způsobem a vyšli nám Maniny. O Libeňáku jedna stanice, takže jsme fakt byli dost blízko. :-)))

David Kadleček (Kdyby náhodou)

Tak tahle šifra je opravdu krásná, máte za ní bod. Bohužel jsme už končili, takže jsme jí ani moc neřešili a kapitulovali. Standovi, už se dále hrát nechtělo. Já bych sice rád pokračoval, ale konec mě zase příliš nemrzel, protože šifra s kterou bych pohnul ne a ne přijít. Bez nápovědy by nás asociace na kontejnery asi nenapadla, ale s nápovědou bychom si už věděli rady. Jenom by mě opravdu zajímalo, jestli by mě na inkriminovaných křižovatkách trkly ty kontejnery nebo ne. Ale opravdu výborný nápad

uhozeni bejzbolkou

nadherna sifra, my jsme take prekladali papir, nebot se nam zdal tenky prave pro prosvicovani:) navic perforace mohla propustit nekterou z dalsich barev

Pepa (Tapüři bez tapüřete)

Třídím = vyluštím

Filip (Lamy na Varanech)

Velmi pěkný nápad na šifru, co nás nakonec donutilo vzdát bylo příliš mnoho možností jak vepsat slova/číst tajenku. Jinak když přes sebe ohnete papír, tak z kombinace dvou oranžových je po prosvícení nádherná sytě rudá, z kombinaci modré a černé sytě modrá a z kombinace žluté a zelené krásná sytě zelená. RGB jak vyšité ;)

tribon(zlilide)

proc to tyh vyhruzky zabitim pridalo 4x z toho jednou zakazalo :) ?

MinuLost

barvicky sou sice krasne,ale ani po prebarveni neprozradili zadne slovo

Nekonečná směs

ty vole

gumiBears

fakt krasa to ste to fakt mohli dat jezkovi na pichliacik

uhozeni bejzbolkou

komentar byl odstranen

uhozeni bejzbolkou

komentar byl odstranen

TROSKY

komentar byl odstranen

Zlí lidé

komentar byl odstranen

Zlí lidé

vas jeste vic

Kundratka

pro napovedu sel barvoslepy... bila zelena modra - a co s tim jako? :)

Zlí lidé

zabiju vas jeste vic